Ingatlan magazin

Régi, kő burkolatra járólapot tennénk. Használhatunk sima csemperagasztót?

A járólap méretétől is függ, hogy milyen flexibilis ragasztót kell használni. Ajánlanám az Adesilex P7 vagy P9 ragasztót. Fugaanyagot az igénybevétel erősségétől, és terület felhasználásának függvényében válasszon. Létezik flexibilis fugázó is a boltokban. Igaz, hogy valamennyivel drágább, de véleményem szerint a minőség megéri. Emellett ne feledje, hogy minden esetben szükséges tapadóhidat alkalmazni! Ajánlanám a Murexin D4 nevű anyagot, mi ezt használjuk, és elégedettek vagyunk vele.

Tagged , , , ,

About Vida Ferenc

Vállalkozásunk 15 éve van jelen az építőipar területén, fő tevékenységünk a családi házak építése és a lakásfelújítás. Cégünk minden építőipari területen saját kvalifikált szakembergárdával rendelkezik, ezért nincs szüksége alvállalkozók bevonására, így a teljes felelősséget mi tudjuk vállalni munkáink után!

View all posts by Vida Ferenc →

Related Posts

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kövess bennünket