Ingatlan magazin

Félkész épület befejezése engedélyköteles?

A kérdés nem műszaki, inkább jogi felvetés. Álláspontom szerint a felsorolt munkálatok nem engedélykötelesek, tehát felújítás, korszerűsítés címén elvégezhetőek.

Ettől függetlenül kikérném az építéshatóság véleményét, mivel számíthatnak rá, hogy a munkálatok során a szomszédok bejelentést tesznek, és hivatalos eljárás indul Önök ellen.

Tagged ,

About Molnár Henriette

1992-ben diplomáztam a BME Építészmérnöki karán. 2003-ban Sopronban környezetvédelmi szakmérnöki diplomát szereztem. Vidékfejlesztéssel, a természetes és épített környezet kapcsolatával kezdtem foglalkozni. Ez elsősorban környezettudatos területfejlesztési és értékmegőrző feladatokat jelent. Szabadfoglalkozású építészként főleg értékvédelmi, műemléki és épületfelújítási feladatokon dolgozom, tervezési és megvalósítási szakaszban egyaránt.

View all posts by Molnár Henriette →

Related Posts

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kövess bennünket