Ingatlan magazin

Feljelentettem a szomszédot állattartás miatt, de mire kijön a hatóság, eltünteti őket. Mit tegyek?

Valóban az önkormányzatnál lehet ilyen esetekben eljárást kezdeményezni első lépésben. A bizonyítás eredménytelensége sajnos az önkormányzatnak felróható, hiszen – feltételezem – előzetesen bejelentik az ellenőrzés időpontját, amely időpontra viszont a szomszéd „eltünteti” a nyomokat. Azt javaslom, hogy a következő alkalommal, amennyiben bejelentést tesznek, úgy kifejezetten azt kérjék, hogy ne előre bejelentett időpontban legyen az ellenőrzés.

Tagged , , ,

About dr. Nagy Zoltán, dr. Lados Melinda Szibilla

A Dr. Nagy és Társa Ügyvédi Irodát – az 1995. óta egyéni ügyvédként dolgozó - dr. Nagy Zoltán ügyvéd 2003. január 1-én alapította. Az irodához tagként 2009-ben csatlakozott dr. Lados Melinda Szibilla ügyvédnő, az Iroda ezzel elnyerte jelenlegi nevét és formáját. Az iroda polgári, gazdasági, társasági és ingatlanjoggal egyaránt foglalkozik.

View all posts by dr. Nagy Zoltán, dr. Lados Melinda Szibilla →

Related Posts

4 thoughts on “Feljelentettem a szomszédot állattartás miatt, de mire kijön a hatóság, eltünteti őket. Mit tegyek?

 1. Bumm Babby

  Ne egy állatot kérjél meg az ellenőrzésre!
  Egyébként ha van kutyád, vagy valami állatod, hívd jki az állatorvost hozzájuk!
  S a kerítésen keresztül mutasd meg neki a szomszéd állatos birtokát!
  Ha oda is jár ki mint állatorvos, akkor tud róluk mint tanú nyilatkozni, ha nem akkor a nálad való jártasságából kifolyólag tud róla, mint tanú.
  S ezt nefeledd el megemlíteni a hívatalban!
  Vagy ha olyanok az állattartási körülmények, értesítsd az állatvédőket!
  Azok még hatásosabbak.

  Reply
 2. Norman Bates

  Tényleg érdemes lenne megpróbálni a váratlan ellenőrzést.

  Ha nem megy, akkor valóban: az állatokon kívül a jegyző is büdös! :-)))
  Ekkor már gyanítható a korrupció / nemtörődömség az önkormányzat részéről, és érdemes lenne felsőbb szinten próbálkozni.

  Reply
 3. Láng Attila

  Nagyon valószínű, hogy ismerős vagy rokon dolgozik az önkormányzatnál. Én javaslom, hogy készítsen fényképet az állatokról, trágyarakásról. Tudom, hogy nem bizonyíték, de a roszhiszeműséget el lehet vele kerülni. Sőt hivatali hatalommal való visszaélésnek hívják, amit a jegyző művel. Ha megfenyegetik rosszhiszeműséggel és szankciókkal, akkor nem árt, ha közli velük, hogy abban az esetben feljelenti őket hivatali hatalommal való visszaélés alapos gyanúja miatt. Rögtön más lesz a hozzáálásuk.

  Reply

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kövess bennünket