Ingatlan magazin

Milyen fal- és bútorszíneket használjunk, hogy barátságos legyen az otthonunk?

A sötét padlóhoz én világos bútorokat választanék, hogy szép kontrasztosak legyenek, és kiemeljék egymást, ne pedig összefolyjanak. Falszínnek egy világos, meleg árnyalatú bézst, vagy akár szürkét javasolnék, ami jól megy az okkersárgához. A lépcső melletti magas falat teljesen színre festeném, mert az egy szép nagy falfelület, amit jól lehet dekorálni, nem érdemes megvágni. Amennyiben sárga lesz a fal, ugyanezt a színt a kiegészítőkben vagy dekorációkban visszahoznám, de csak nagyon kis mennyiségben, hiszen a falon már elég hangsúlyos.

Tagged , ,

About Néder Melinda

Egy jól megtervezett lakásbelső nem csupán a legújabb lakberendezési divat vagy irányzat megvalósításáról szól – tükröznie kell tulajdonosának egyéniségét, szokásait és mániáit, érdeklődési körét és ízlését. Az otthon emlékekből és élményekből táplálkozik, fejlődik és átalakul, alkalmazkodik a múló időhöz és az újabb szükségletekhez.

View all posts by Néder Melinda →

Related Posts

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kövess bennünket