Ingatlan magazin

Miért jó választás egy kerek étkezőasztal? Tippek és képek

Nagyobb lakásokban, ahol a hely engedi, szoktam javasolni, hogy kerek étkezőasztalt vásároljanak. Kicsit több helyet foglal, mint egy hagyományos téglalap alakú, de nagy előnye, hogy mindenki láthatja egymást étkezés vagy beszélgetés közben és ez nagyban fokozza a hangulatot és a kényelmet. Míg egy 6 személyes sima asztalnak, ami 160×80 cm-es, a kényelmes használathoz kb. 320×240 cm a helyigénye, addig egy kerek 6 személyesnek, ami 150 cm átmérőjű, kb. 310×310 cm. Persze a helyigény sok mindentől függ, de ennyivel minimum érdemes számolni. Kerek asztalt találhatunk 4 személyesben is, azok kb 90-110 cm átmérőjűek, illetve létezik sokféle kinyitható változat is, amik szükség esetén ovális alakúra bővíthetők.

[popup id=553]

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy szerintem esküvőkön is javasolt a kerek asztal használata, persze nagyobb méretben, hiszen nem mindig nagy élvezet egy hosszú asztalnál egész este a mellettünk és a szemben ülő 2-2 emberrel beszélgetni. Egy 10 személyes kerek asztalnál mindenki tud mindenkivel kellemesen csevegni úgy, hogy közben látják, hallják egymást.)

blog.otherside.hu

Tagged , ,

About Néder Melinda

Egy jól megtervezett lakásbelső nem csupán a legújabb lakberendezési divat vagy irányzat megvalósításáról szól – tükröznie kell tulajdonosának egyéniségét, szokásait és mániáit, érdeklődési körét és ízlését. Az otthon emlékekből és élményekből táplálkozik, fejlődik és átalakul, alkalmazkodik a múló időhöz és az újabb szükségletekhez.

View all posts by Néder Melinda →

Related Posts

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kövess bennünket