Ingatlan magazin

Magyarország egyik legjobb szakmai honlapja. Videó

A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) 2007-ben hetedik alkalommal hirdette meg a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt. A verseny célja a korábbi évekhez hasonlóan az, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak a magyar fejlesztők.

ingatlan.com – egy évtized pár mondatban

Az ingatlan.com ingatlanhirdetési központ alapkövét 10 éve, 1997 novemberében, a domainnév megvásárlásával tette le az alapító. Az oldalon 1998 márciusától kereshetünk ingatlant. Az ingatlan.com 1999 óta szerkesztett ingatlanpiaci hírlevelét immár 85 ezer előfizető kapja meg hetente. A 2003-tól, „ingatlan.com office” néven az ingatlanközvetítéssel, -forgalmazással foglalkozó szakemberek részére elindított szolgáltatásnak e cikk megjelenésekor már 1219 előfizetője van. Ugyanettől az évtől lehet a hirdetett ingatlanok elhelyezkedését egy kattintással meghatározni az utca- és településkereső térképein. Az „ingatlan.com bagoly” 21 ezer e-mail címre küld a feliratkozott felhasználóknak hirdetésfigyelő leveleket nap mint nap. 2007-től már térképen is kereshetünk ingatlant, és az ingatlan.com társoldalán, az ingatlanmagazin.com-on tájékozódhatunk az ingatlanpiac híreiről, és tippeket, elemzéseket olvashatunk.

Idén hat kategóriában hirdették meg a digitális média versenyét, de végül hét kategóriában hirdettek eredményt. Az ingatlan.com az est slusszpoénjaként „best practice” (talán „a legjobb gyakorlati alkalmazás” a legmegfelelőbb fordítása – a szerk.) különdíjat kapott; ezt Szécsi Eszter marketingvezető vette át. A DAT 2007 konferencia záróakkordjaként, a Jövő Házában megrendezett díjátadó gálán az ingatlanmagazin.com tudósítója is ott volt – tekintse meg képgalériánkat!

eFestival
A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) jogelődje, a Magyar Adatbázis-forgalmazók Szövetsége (MAK) 1991-ben alakult, új nevét 2001 óta viseli. A MATISZ történetéről, céljairól, tevékenységéről bővebben itt olvashat. A MATISZ 2001-től rendezi meg évente az eFestival versenyt.

„Az ingatlan.com-ot természetesen nem a szakmai elismerésért fejlesztjük. Ugyanakkor örülünk, hogy az eFestival zsűrije is elismerte az oldal sikerességét, amelyet elsősorban a felhasználók elégedettsége tükröz vissza – tudtuk meg Szécsi Esztertől. – Azért lehet az ingatlan.com már közel tíz éve egyedülállóan sikeres a magyar online ingatlanhirdetési piacon, mert folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően az oldal hatékony megoldást kínál minden ingatlanpiaci szereplőnek. Az oldal sikerét és ezt a díjat is felhasználóinknak – partnereinknek és látogatóinknak – köszönhetjük.”

Tagged

Related Posts

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kövess bennünket