Ingatlan magazin

Gyémántosztás a bejáratnál!

Gyémántok az örökkévalóságnak „Az új otthonra vágyók nem csupán a százezer lakást felvonultató kínálatban találhatnak igazi kincsekre” – mondta el az ingatlanmagazin.com-nak Kövesdi Marcell, a Horizont Lakásbörze ügyvezetője. „Minden belépőjegy mellé egy ékkövet adunk ajándékba. A látogatók a pavilon bejáratánál tudhatják meg, hogy gyémánt vagy cirkónium jutott a birtokukba. A kiállítás ideje alatt összesen 10 gyémántra lehet majd vadászni, bármelyiknél értékesebb lehet azonban egy-egy kincset érő, alkalmi vételnek számító ingatlan.”

Amint azt Kövesdi Marcell elmondta, a Lakásbörze a forgalmazóknak is kitűnő alkalom arra, hogy találkozzanak, eszmét cseréljenek: “Tapasztalatunk szerint az ingatlanos cégek azért is szívesen vesznek részt a Lakásbörzén, mert a megjelenéssel nem csak szakmai ázsiójukat növelhetik, hanem érzékelhető forgalomnövekedésre is számíthatnak. Talán ez lehet az oka, hogy az újlakás fejlesztők is egyre nagyobb számban jelentkeznek be a Lakásbörzére, hiszen a kiállítás során kialakított mind szakmai, mind vásárlói kapcsolatok gazdagon megtérülnek.”

Lakásbörze a korábbi, kinőtt helyszínen Minden egy helyen: lakás, hitel, ingyenes tanácsadás

Köztudott, hogy a lakásvásárlás bizalmi ügy, ezért a kiállítás legnagyobb vonzerejét az adja, hogy az érdeklődők személyes kapcsolatot teremthetnek az ingatlanforgalmazók képviselőivel. Ehhez nem kell minden ingatlanközvetítő irodájába elmenni, hiszen a Lakasbörzén akár egy délelőtt során 15-20 lakással bővíthetjük a kiszemelt ingatlanok listáját. A szervezők tapasztalatai szerint a lakáskeresés folyamata így akár hónapokkal is rövidíthető.

HORIZONT LAKÁSBÖRZE
Időpont: 2007. október 19-20-21.
Helyszín: Hungexpo “B” pavilon
1101 Budapest Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

Nyitva tartás:
péntek: 12:00-18:00 óráig,
szombat-vasárnap: 10:00-18:30 óráig

Napjainkban számtalan lehetőség kínálkozik új otthonunk finanszírozására. Lízingelhetjük a lakást, vehetünk fel lakásvásárlási hitelt, többek között késleltetett kamatfizetéses vagy szabad felhasználású változatban, de egyre gyakoribb az olyan hitelkonstrukció is, melyhez előtakarékosság vagy életbiztosítás kapcsolódik.

Családbarát gyémántvadászat Természetesen minden bank és pénzintézet más-más kondíciókkal adja a hitelt, a választás tehát nem könnyű. Ebben segít a Lakasbörzén igénybe vehető ingyenes jogi és hiteltanácsadás.

Mitől lesz ez családbarát program?!

A szervezők biztosítják az ingyenes parkolást a népszerű gyermekmegőrző szolgáltatást, a lakáskeresésre igénybe vehető internet sarkot és a család kikapcsolódásához elengedhetetlen szórakoztató programokat.

Tagged ,

Related Posts

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kövess bennünket