Ingatlan magazin

Ingatlanpiac

Lehet, hogy mégsem jön a félszocpol?

Korábban több helyen meg is megjelent az az információ, miszerint március 1-től bevezetik a használt lakás vásárlására is felhasználható félszocpol, a beharangozott változások mégsem léptek életbe - írja a Lakásfókusz ingatlanos blog.

Read More

Nagyban zajlik az átrendeződés az ingatlanportálok piacán

Az ingatlan.com megvette a kelet-magyarországi régióban erős toplak.hu-t. A portál nem zár be, 2014. április 1-jétől az ingatlan.com üzemelteti- áll a cég közleményében. Mindeközben egyre több vetélytárs is megjelenik, melyek közül az Otthontérkép.hu az egyik legdinamikusabb

Read More

Jövőre bevezetik a lakbérféket

Németországban jövőre bevezetik az úgynevezett lakbérféket, amely a kormányzati számítások szerint csaknem egymilliárd euróval csökkenti a lakásbérleti költségeket - írja az MTI.

Read More

Jövő héten kezdődhet a Ferenciek tere átépítése

Jövő héten elkezdődhet a Ferenciek tere, valamint a Március 15. tér déli részének átépítése - mondta Puskás András (Fidesz-KDNP) V. kerületi alpolgármester az MTI-nek.

Read More

Az Arkon Zrt. az Európai Üzleti Díj egyik magyar bajnoka

A European Business Awards (Európai Üzleti Díj, EBA) a napokban jelentette be, hogy az ingatlan.com-ot és a köpönyeg.hu-t is üzemeltető Arkon Zrt. az egyik abból az öt cégből, akik Nemzeti Bajnokként képviselhetik Magyarországot a rangos 2012/13-es EBA programban, és harcba szállhat a végső megmérettetésben a Ruban D’Honneur státuszért.

Read More

Hogyan tudunk a legtöbbet lealkudni egy ingatlan árából? 13 tipp

Az eladó, amikor meghatározza egy ingatlan irányárát, egy kalkulált alkuösszeget is ráhelyez az általa elképzelt végső árra, és így pozícionálja a fizetőképes kereslet számára. Az irányárból alakul ki több körös egyeztetés, egyezkedést követően a vételár.

Read More

A jó telek már fél siker: mekkorát vegyünk, és hova ne költözzünk semmiképp?

Egy jó családi ház építéséhez fél siker, ha jó telkünk van. Mégis, sokszor szakember támogatása nélkül, és nem kellő körültekintéssel választjuk meg az építési telket. Telekvásárláskor ugyanakkor elengedhetetlen, hogy a racionalitáson túl érzelmeket is vigyünk a döntésbe.

Read More

Mégsem épít élményfürdő-komplexumot Hódmezővásárhely

Mégsem épít élményfürdő-komplexumot Hódmezővásárhely, az uniós támogatással megvalósítandó, milliárdos nagyságrendű fürdőkomplexum helyett saját forrásból bővítik két medencével a városi strandfürdőt és uszodát – tájékoztatta Göbl Vilmos, az önkormányzat sajtóreferense az MTI-t.

Read More

A kertvárosi jelleg megtartása mellett fejlesztik a XVI. kerületet

Az infrastruktúra fejlesztését tartja a legfontosabbnak Kovács Péter (Fidesz-KDNP), a XVI. kerület polgármestere, aki az MTI-nek adott interjújában arról is beszélt, hogy szeretnék megőrizni a városrész családi házas jellegét.

Read More

Hamarosan kezdődik a Ferenciek terének átalakítása

November elején kezdődik a Ferenciek tere teljes átalakítása, amelynek keretében a buszsávokat középre teszik át, kiváltják az aluljárót és felszíni gyalogos kapcsolatokat alakítanak ki - jelentette be Rogán Antal (Fidesz-KDNP) V. kerületi polgármester szerdán.

Read More

Kövess bennünket