Ingatlan magazin

Napelemes tetőcserép: nyáron indul a sorozatgyártás

Tóth Miklós napelemes tetőcserép rendszerének legnagyobb előnye a versenytársakhoz képest az egyszerűség és a könnyű bővíthetőség: 4 cserép már meghajt egy számítógépet, 15-20 cserép a hűtő és a televízió számára is elegendő, míg 100-200 darab akár az egész családi házat képes ellátni. Az Otthon tv riportjából még többet megtudhatnak olvasóink a magyar találmány részleteiről.

Tagged ,

Related Posts

7 thoughts on “Napelemes tetőcserép: nyáron indul a sorozatgyártás

 1. tipikus magyar

  Annak is utána lehet nézni, hogy alig 40 millió forint támogatást kapott a gyár felépítéséhez, valamiért a magyar bankok nem állnak vele szóba…külföldi befektetők szép számmal lennének, de valamiért Ő még nem állt “kötélnek”. Nagyon érdekes, hogy Kínai napelem gyár az bír épülni kis Hazánkba…Magyar támogatással…de Magyar világszabadalom? Hol van az értelem, lojalitás ?

  Reply
 2. Nagy Jónás

  Tipikus magyar méltánytalanság, kapzsiság és irigység, hogy 10 perce keresem azt, hogy napelemes tetőcserép tóth miklós a google-ban és seeeehol nincs ott!! Nekem egy tartalom nélküli wordpresses oldal az első 10 ben van a top nagyon használt keresőszavára!!!!

  Tóth úr, hogy akar így maga Marketinget??????????

  Itt is egy kommentben kellett megtalálnom a linkjét???

  Reply
  • Czirják Barnabás

   Tisztelt Tóth Úr!
   Elnézést a zavarásért,de szeretnék többet tudni az ön által által feltalált napelemes tető cserépről,például hogy egy napelemes cserépnek mekkora a teljesítménye,és mekkora a leadott feszültség,és hogy kapható-e már,és ha igen mennyibe kerül.Válaszát előre is köszönök.
   Üdvözlettel
   Czirják Barnabás

   Reply
 3. Pócsai Valéria

  Tisztelt Tóth Úr!
  Szorgalmasan olvasok minden cikket ami az új napelemes tetőcserépről megjelenik.
  Sajnos, az önök elérhetőségét – weblap, telefon.. sehol sem találom.
  És igazából nem látom az árat sem.
  Kérem, adja meg, hol lehet önöket elérhi?
  Pócsai Valéria

  Reply

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kövess bennünket