Ingatlan magazin

Tag Archives

Most beköltözhet az ómátyásföldi villanegyed egyik leghíresebb villájába! Gyöngyszemek az ingatlanpiacon

Különleges hangulatú az a villalakás, melyet most kínálnak eladásra az ómátyásföldi villanegyedben, mely méltán híres az ősfás utcákban sorakozó patinás villáiról. Köztük is az egyik legismertebb a Diósy-nyaraló, mely védett, de szerencsére már túl van a felújításon.

Read More

A szecesszió egyik ékköve, 250 millióért – gyöngyszemek az ingatlanpiacon

Eladó a Szabadság tér közvetlen közelében egy felújított, liftes épület második emeletén egy 250 négyzetméteres lakás. A hirdetések igazi kuriózumnak nevezik, joggal. A lakás ugyanis abban a Vidor Emil által tervezett házban található, melyben a Magyar Szecesszió Háza múzeum is működik. Bedő-háznak hívják. A lakásban található ólomüveg ablakokat ráadásul Róth Miksa készítette.

Read More

Ki ne akarna egy erdős, patakos, őzikés luxusvillát? – Gyöngyszemek az ingatlanpiacon

"Szeretne Ön egy erdős-őzikés-patakos, modern, luxus, családi házban élni, ahol minden az Ön kényelmét szolgálja?" - teszi fel egy ingatlan.com-on található hirdetésben a kérdést az ingatlanközvetítő. Persze, ki ne szeretne - már azokon kívül, akiknél az NO2, NO, CO és a szállópor hiánya elvonási tüneteket okoz -, de az árat látva sokan kénytelenek lesznek lemondani az őzikéről és a patakról.

Read More

Luxus az erdőszélen – gyöngyszemek az ingatlanpiacon

Az ingatlanközvetítő tudja, hogyan lehet felkelteni az érdeklődést egy ilyen épület iránt (így aztán nekünk sem kellett sokat gondolkodni a címen): luxus az erdőszélen, szerepel a hirdetésben, csupa nagybetűvel. Devalvált szó persze manapság a luxus, mindent ezzel próbálnak eladni, azonban a képeket megnézve minket is meggyőzött az ingatlan arról, hogy egy valóban értékes, harmonikus épület eladó most az ingatlanpiacon.

Read More

Kör alakú ház, négyzet alakú tetővel – gyöngyszemek az ingatlanpiacon

A Szentendrei-szigeten, Surányban, azaz Pócsmegyer üdülőövezeti részén áll egy különleges ház: alaprajza kör, míg a tető négyzet alakú rajta. Most eladó az ingatlan.com-on felfedezett hirdetés szerint. Az ingatlanmagazin.com-nak nyilatkozó építész úgy értékelte, hogy gondosan megtervezett, harmonikusan kidolgozott épületről van szó.

Read More

1200-as években épült főfalak: luxus műemléklakás a Várban – gyöngyszemek az ingatlanpiacon

160 millió forintot kérnek érte, azonban főfalai egyidősek a Budai Várral: az 1200-as években épültek. Ez derül ki abból a hirdetésből, melyet az ingatlan.com-on találtunk, s amely egy 160 négyzetméteres luxusingatlant mutat be, mely akár 340 négyzetméteressé is bővíthető.

Read More

Eladó egy törökkori pincerendszer – gyöngyszemek az ingatlanpiacon

Pécs híres a város alatt húzódó pincerendszereiről, melyek sok esetben gondot is okoznak az ott lakóknak. Néha ugyanis beszakadnak. Ugyanakkor a múlt egy-egy értékes szeletét jelentik, s egészen látványosak, amennyiben rendbe vannak téve, netán még egy építész is rajtuk hagyta keze nyomát. Történt ez annál a pincénél is, melyet most bemutatunk, hiszen eladó.

Read More

Ilyet még nem láttunk: 2 milliárd forintos villa Budán!

1 és 2 milliárd forint közötti áron található néhány villa a budapesti ingatlanpiacon, diplomatanegyedben, Gellérthegyen, illetve a budai hegyekben, de 2 milliárd forintnál drágább ajánlattal eddig még nem találkoztunk. Most hirdetnek egy ingatlant a XII. kerületben 2,2 milliárdért az ingatlan.com-on.

Read More

Eladó luxus víztorony a Ferencvárosban – gyöngyszemek az ingatlanpiacon

A belvárostól mindössze 10 percnyire, gyönyörű, parkosított környezetben található egy víztorony, mely 7 emeletes családi házzá lett alakítva, s most közel 100 millió forintért eladó. Nemcsak a külső exkluzív, de a belső kialakítás is igényesre sikerült.

Read More

Mesebeli ház, múzeummal együtt eladó – gyöngyszemek az ingatlanpiacon

Több ingatlanközvetítő is hirdeti az ingatlan.com-on azt a XVI. kerületi házat, melynek sajátossága, hogy múzeummal együtt eladó: egy néprajzi gyűjteményt az azt szorgos munkával összeállító tulajdonosa a lakótérrel együtt értékesítené, egy olyan személynek, aki továbbra is múzeumként működtetné.

Read More

Kövess bennünket